Referenciák

Társasházak - ikerházak
Cégünk társas és ikerházak kivitelezését is vállalja. Az ezzel járó teljes jogi ügyintézést (építőközösségi szerződés létrehozása, társasházi alapító okirat stb)  partner ügyvédi irodánk elkészíti, így Önök a legnagyobb jogi biztonságban lesznek az építkezés ideje alatt is!
tervezés alatt

 

 

Családi házak
Egy családi háznak számtalan speciális és egyedi igénynek kell megfelelnie. Az építkezésnél az építési tervekkel összhangban az Ön igényeit figyelembe vesszük, praktikus hasznos, és lehetőség szerint költségkímélő megoldásokat helyezünk előtérbe.
kivitelezés alatt

 

Nyaralók
Felépítjük álmai nyaralóját. A nyaralóknál a fő kérdés: luxus vagy költséghatékonyság. A mi gyakorlatunk szerint a kettő nem zárja ki egymást...
kivitelezés alatt

 

A Kék – Duna Bau Kft családi házak, társasházak és nyaralók építésére specialicálódott, gyors, rugalmas, és a mai technikákhoz elvárásokhoz, és trendekhez igazodó építőipari vállalkozás. Megfelelő tapasztalattal szakértelemmel a többletköltségek ésszerűen csökkenthetők és a kötelező előírásokból adódó esetleges előnyök gazdaságosabbá tehetik építkezését.

 

Mi megvalósítjuk álmait és Önnek nem lesznek álmatlan éjszakái, mert teljes generál kivitelezéssel egy kézben tudhatja építkezését.

 
 

Copyright © Kék-Duna BAU Kft.

Created by Babka Gábor